«Σε ισχύ το ιταλικό διαβατήριο του Λέτο»

«Σε ισχύ το ιταλικό διαβατήριο του Λέτο»

Νίκος Αθανασίου
«Σε ισχύ το ιταλικό διαβατήριο του Λέτο»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, ξεκαθαρίζει στο Gazzetta.gr πως ο Αργεντινός παραμένει κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον Λέτο, είναι το ιταλικό διαβατήριο του παίκτης, καθώς θέση ξένου δεν υπάρχει.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Λέτο, ήταν μέσα στους παίκτες που τα διαβατήριά τους τέθηκαν σε αμφιβολία από το ιταλικό κράτος. Το gazzetta.gr, επικοινώνησε με τον ατζέντη του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.90 τη νίκη του «τριφυλλιού».

«Ο Σεμπάστιαν είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αυτό δεν έχει αλλάξει. Θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα χωρίς να πιάνει θέση ξένου», τονίζει στη συνομιλία που είχαμε μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα