Μυρίζει «μπαρούτι» στην Καλλιθέα

Μυρίζει «μπαρούτι» στην Καλλιθέα

Μυρίζει «μπαρούτι» στην Καλλιθέα

bet365

Αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως κινδυνεύει με... διάλυση, καθώς ο ένας μετά τον άλλο, οι παίκτες της Καλλιθέας αποχωρούν «άτακτα».

Σε τεντωμένο σχοινί προσπαθεί αν ισορροπήσει η Καλλιθέα, που, αν και πραγματοποιεί απροσδόκητα καλή πορεία στο πρωτάθλημα, κινδυνεύει να τα... τινάξει όλα στον αέρα. Μάλιστα, δεν είναι μόνο τα - πάρα πολλά η αλήθεια είναι - οικονομικά προβλήματα που κάνουν οριακή την κατάσταση, αλλά και η περίεργες αποφάσεις της διοίκησης. Η αρχή έγινε με τον Νίκο Παντελή, τον προπονητή που έχτισε αυτό το εντυπωσιακό για τα δεδομένα σύνολο, χωρίς να μάθει κανείς τους λόγους για το πολύ ξαφνικό και απρόσμενο διαζύγιο.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο. Ο Ρουσάκης είδε επίσης την πόρτα της εξόδου, λίγο μετά την βράβευσή του για την 100η του συμμετοχή με την Καλλιθέα. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Παγώνης, ο 2ος αρχηγός πίσω από τον Ρουσάκη, ενώ τα χνάρια αυτών, θα ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο αρχηγοί και βασικότατα μέλη της ομάδας, Πίκολο και Κατσούλης, που ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται, χωρίς να γίνει γνωστό, ούτε αυτή τη φορά, τους λόγους που περιθωριοποιήθηκαν.

Όλα αυτά, προϊδεάζουν... λευκή πετσέτα, αφού, λίγο μετά την απόσυρση του συλλόγου από τα στοιχηματικά κουπόνια, ακόμα δύο παίκτες-κολόνες βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Πιο πιθανό σενάριο, η οικονομική ασφυξία σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σημαντική βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου γύρου, να ξεφορτώνονται το πιο βαριά συμβόλαια, θεωρώντας πως μπορούν και έτσι να μείνουν στην κατηγορία, αφού έχουν «μαξιλαράκι» ασφαλείας.

Όλα αυτά, πάντως, έχουν φέρει μεγάλο προβληματισμό στα αποδυτήρια, αφού, όλοι οι παίκτες φοβούνται ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι που θα μπουν στον... πάγο. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η κακή εμφάνιση στην ήττα από την Ελευσίνα, που ήταν φανερό πως δεν υπήρχε συγκέντρωση και το πάθος που έβγαζε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Καλλιθέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα