Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Λέτο!

Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Λέτο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός για Λέτο!

bet365

Δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Αργεντινού άσου στην Ανόρθωση σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο! Στη διακριτική ευχέρεια του Αντρέα Στραματσόνι εναπόκειται η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του «τριφυλλιού» σε ότι αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι εκείνος που θα λάβει την τελική απόφαση για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Λανούς.

Οι ενδοιασμοί του Ιταλού τεχνικού έχουν να κάνουν πρωτίστως με την αγωνιστική κατάσταση του Αργεντινού, καθώς ο «Σέμπα» αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό στο κρανίο.

Παράλληλα οι «πράσινοι» προσπαθούν να εξακριβώσουν την γνησιότητα του ιταλικού διαβατηρίου του 29χρονου μεσοεπιθετικού μετά το σχετικό σκάνδαλο με τα παραποιημένα έγγραφα παικτών που αγωνίζονταν στη Serie A.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης υποβαθμίζουν το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως ο Σεμπάστιαν Λέτο απλώς προτάθηκε από μάνατζερ στην «Μεγάλη Κυρία», αλλά δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν με την περίπτωση του!

Ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας, Αντρέ Πάους διατηρεί επιφυλάξεις για το αν ταιριάζει στα πλάνα του ο Αργεντινός, ενώ η διοίκηση θεωρεί πως δεν αξίζει το ρίσκο να δαπανηθεί ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του Λέτο.

Άλλωστε, η οικονομική πολιτική που έχει χαράξει η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια απέχει παρασάγγας από τον τρόπου που κινούνταν στον παρελθόν στο μεταγραφικό παζάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ιταλία, προκρίνει την λύση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό κάτι που γνωρίζουν στην Μεγαλόνησο. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με τον κόσμο του Παναθηναϊκό να επιθυμεί διακαώς την επάνοδο του Αργεντινού και τον Στραματσόνι να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα