ΑΕΚ: Ο Πέκχαρτ και η θέση του φορ

ΑΕΚ: Ο Πέκχαρτ και η θέση του φορ

ΑΕΚ: Ο Πέκχαρτ και η θέση του φορ

Η περίπτωση του Τσέχου επιθετικού είναι αυτή που ουσιαστικά υφίσταται για την ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ελπίζει σε κάτι καλύτερο της τελευταίας στιγμής.

Είναι αλήθεια ότι τα ονόματα που έχουν γραφτεί για να καλύψουν την θέση του επιθετικού στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος νους. Και αυτό διότι υφίσταται η βλακώδης «λογική» ότι ακούγεται να γράφεται.

Στην πραγματικότητα-όπως κατ' επανάληψη έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr- η μοναδική περίπτωση που υφίσταται και μπορεί να ολοκληρωθεί σαν μεταγραφή είναι αυτή του Τόμας Πέκχαρτ (περίπτωση που αποκάλυψε η Sportday). Από την ημέρα που έγινε το συγκεκριμένο όνομα γράφτηκαν άλλες πέντε με έξι περιπτώσεις είτε Ολλανδού είτε Νιγηριανού είτε Αργεντίνου είτε άλλης εθνικότητας με την διαφορά ότι καμία δεν θα μπορούσε να ισχύει για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή από ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Πέκχαρτ, τον έχει stand by με εντολή Πογιέτ ο οποίος ελπίζει στα... χασομέρια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να βρει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που του... βρήκαν. Κοινώς προφανώς ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει βρει τα στοιχεία που ήθελε στον Τσέχο αλλά ούτε και στον Ραμίρο Κόστα, τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο της Τάργκου Μούρες που ακολουθεί σαν εναλλακτική περίπτωση.

Αυτά είναι τα δεδομένα για την θέση του φορ και την ενίσχυση της ΑΕΚ στην συγκεκριμένη θέση με τον Τόμας Πέκχαρτ να είναι ο ποδοσφαιριστής που λογικά θα αποκτηθεί (αν δεν βρεθεί το κάτι καλύτερο που θέλει ο Πογιέτ) και αν δεν την χαλάσει και σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος.

Best of internet