ΑΕΚ: Είπε το ναι η Σίτι για Ζουκουλίνι

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Είπε το ναι η Σίτι για Ζουκουλίνι

Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για θετική απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ και όλα συγκλίνουν ότι ο Αργεντινός θα γίνει κάτοικος Αθήνας.

ΑΕΚ: Είπε το ναι η Σίτι για Ζουκουλίνι

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και το πρωί του Σαββάτου το ενδιαφέρον αυτό μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση. Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου και από την Αγγλία υπάρχει θετικό κλίμα για συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να χαλάσει το deal.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί η απόκτηση μέσου να μην αποτελούσε προτεραιότητα για την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά η ποιότητα του Μπρούνο Ζουκουλίνι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και σίγουρα θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την Ένωση. Οι πληροφορίες από το Νησί κάνουν λόγο για θετική απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στον δανεισμό του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια συμφωνία δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες με δυνατότητα επέκτασης του δανεισμού το καλοκαίρι. 

 

Best of internet