Ραούλ Μπράβο: «Μπορεί να μείνω μόνιμα Ελλάδα»

Ραούλ Μπράβο: «Μπορεί να μείνω μόνιμα Ελλάδα»

Gazzetta team
Ραούλ Μπράβο: «Μπορεί να μείνω μόνιμα Ελλάδα»

bet365

Η Ελλάδα έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα του Ραούλ Μπράβο και ο ίδιος δεν αποκλείει να παραμείνει στην χώρα μας και αφού τερματίσει την καριέρα του.

«Είμαι 7-8 χρόνια τώρα στην Ελλάδα και μπορεί αύριο-μεθαύριο να μείνω εδώ», δήλωσε ο 34χρονος άσος στην κάμερα της Nova για να προσθέσει για την επιστροφή του στη Βέροια.

«Πέρασα καλά στον Άρη. Είχαμε πολύ κόσμο σε όλα τα ματς, εντός και εκτός έδρας. Ήρθε η πρόταση της Βέροιας, από την οποία είχε φύγει με ωραίο τρόπο, κι έτσι επέστρεψα».

Τέλος, για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα και αν κάνουμε ότι μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα