ΠΑΟΚ: Γενέθλια στην κερκίδα για τον «Μπέρμπα» (vid)

ΠΑΟΚ: Γενέθλια στην κερκίδα για τον «Μπέρμπα» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Γενέθλια στην κερκίδα για τον «Μπέρμπα» (vid)

bet365

Στα γενέθλια του, το 2013 με τη Φούλαμ, βρήκε δίχτυα, αλλά σήμερα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα κάνει γενέθλια στην κερκίδα της Τούμπας. Αν παραβρεθεί…

Ο 35χρονος, πια, σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1981στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας και με εξαίρεση τα παιδικά και εφηβικά χρόνια, ήταν πάντα μακριά από τους δικούς του ανθρώπους την ημέρα των γενεθλίων του.

Πότε στο Λεβερκούζεν, πότε στο Λονδίνο ή στο Μάντσεστερ, στο πολυτελές Μονακό και τώρα στη Θεσσαλονίκη, ο «Μίτκο» θυμάται τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του να είναι συνδεδεμένα με τις ομάδες του, τη Μπάγιερ, την Τότεναμ, τη Γιουνάιτεντ, τη Φούλαμ, τη Μονακό και τον ΠΑΟΚ.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Το 2013 σ’ έναν αγώνα της Φούλαμ εναντίον της Γουέστ Χαμ, ένα από τα πολλά ντέρμπι του Λονδίνου, ο Μπερμπάτοφ γιόρτασε τα γενέθλια του με γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-1, αλλά σήμερα δεν μπορεί να επιδιώξει να το επαναλάβει και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ θα τον αφήσει για 3 αγωνιστικές εκτός γηπέδων, ενώ το ερώτημα είναι αν θα επιλέξει την ημέρα των γενεθλίων του να είναι στην Τούμπα…

Πάρτε μια μικρή γεύση ποδοσφαιρικής μαγείας από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα