Εξετάζει Βέλλιο για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Βέλλιο για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Βέλλιο για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Απόστολος Βέλλιος, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη πραγματοποιήσει διερευνητική προσέγγιση, επιδιώκοντας να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι από τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός επιθετικού, με δεδομένη την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς από την ενεργό δράση, με την περίπτωση του Απόστολο Βέλλιου να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του, σύμφωνα με το «Goal».

Μάλιστα οι «πράσινοι» φαίνεται πως ήδη έχουν πραγματοποιήσει διερευνητική προσέγγιση προς τον Ηρακλή, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις του «Γηραιού» ενόψει καλοκαιριού, θέλοντας να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φορ.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό συγκαταλέγεται το γεγονός πως από τη μία ο Βέλλιος δεν παρουσιάζεται «ζεστός» για τον ΠΑΟΚ (λόγω Ηρακλή), ενώ επίσης είναι επιφυλακτικός και για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι σίγουρο το αν θα βρει τον χρόνο που θα ήθελε, με τους «πράσινους» διαθέτουν παράλληλα και άριστες σχέσεις με τον νέο του μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκο.

Best of internet