Δαμιανάκης: «Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την άνοδο»

Δαμιανάκης: «Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την άνοδο»

Gazzetta team
Δαμιανάκης: «Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την άνοδο»

bet365

Η ΑΕΛ, μετά τη νίκη της επί του Αχαρναϊκού, παρουσίασε και τα δύο νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, Μπάμπη Δαμιανάκη και Νίκολας Βαρέλα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, παρουσίασε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του Χαράλαμπο Δαμιανάκη και Νίκολας Βαρέλα, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν τους «βυσσινί» στην μάχη για την άνοδο στη Super League.

«Mε όλες αυτές τις διαβουλεύσεις σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ, βρέθηκε εντέλει η λύση και πήραμε δύο παίκτες. Ηταν μια περίεργη κατάσταση. Ήμασταν συνχώς σε επαφές με ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ. Την μία μας έλεγαν πως μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, την άλλη πως δεν μπορούμε. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του τεχνικού τιμ και του προέδρου καταφέραμε να φέρουμε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές που κάθονται δίπλα μου», δήλωσε αρχικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης από την πλευρά του, τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση. Θα κάνω τα πάντα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Μπορεί να κατάγομαι από την Κρήτη, αλλά να είστε σίγουροι πως θα ματώσω για τη φανέλα τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει στην επόμενη κατηγορία στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Κυπαρίσσης πήρε εκ νέου το λόγο, παρουσιάζποντας τον Βαρέλα: «Γνωρίζετε την θητεία του στην Ζάκυνθο. Ήταν στους στόχους μας. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες και να εκπληρώσει μαζί με την ομάδα τους στόχους στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Ουρουγουανός από την πλευρά του, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους προπονητές που με πίστεψαν. Έχω έρθει για να δουλέψω και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Θέλω να αρχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα