Μέσα ο Μπανανά για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Μπανανά για Πλατανιά

bet365

Ο Μπανανά ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μπήκε σε κανονικού ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό συνέχισε ο Πλατανιάς την Παρασκευή (29/1). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Μπανανά, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το παιχνίδι της Κυριακής (31/1).

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό τακτικής, που ήταν προσαρμοσμένο στον αντίπαλο του μεθαυριανού ματς. Έτσι, η προετοιμασία των Χανιωτών θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (30/1), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα