Έκοψε την πίτα της η Κέρκυρα

Έκοψε την πίτα της η Κέρκυρα

Έκοψε την πίτα της η Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέκυρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με άπαντες να στέκονται στο δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Την Τετάρτη 27/1, η ΠΑΕ Κέρκυρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, Διοικητικό Συμβόλιο) να δίνει το παρών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η ομάδα Νέων της ΠΑΕ, τα τμήματα υποδομής, φίλαθλοι της ομάδας κι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμούς, ευχόμενοι "κάθε επιτυχία".

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρα κ. Γιώργος Ζαρκάδας, αφού ευχήθηκε Υγεία και Δύναμη σε όλους, συνέχισε λέγοντας: "Πριν ένα χρόνο, στην ίδια αίθουσα, θέταμε ως στόχο κι ευχόμαστε την παραμονή στη Superleague. Ο αγωνιστικός στόχος επετεύχθη, δυστυχώς όμως, η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη με μια απόφαση πρωτόγνωρη, μας στέρησε αυτά που με τόσο κόπο κατακτήσαμε". Και πρόσθεσε: "Στην αυγή του 2016, κι εν μέσω μιας τόσο δύσκολης συγκυρίας, μένουμε πιστοί στις αρχές μας, μέσα από δυο βασικούς άξονες. Την καταξίωση της ομάδας μας με την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία και την ανάδειξη του ταλέντου του Κερκυραίου ποδοσφαιριστή". 

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Γενικός Αρχηγός Αλέξανδρος Αναλύτης και ο Βασίλης Πουλουμπής».

Best of internet