Καρυπίδης: «Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του...»

Καρυπίδης: «Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του...»

Απόστολος Παγώνης
Καρυπίδης: «Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του...»

bet365

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως ο Άρης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην εκκαθάριση και πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όποτε κι αν γίνει. Τέλος μίλησε και για τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά.

Στο περιθώριο της σημερινής κοπής της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο έφορος της ομάδα του Άρη τοποθετήθηκε για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα. «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Υπάρχει όντως πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είναι όλοι μία οικογένεια. Όταν ανέλαβα την ομάδα δεσμεύτηκα για δύο πράγματα. Ένα ότι η ομάδα θα ανέβει γρήγορα την κατηγορία και δεύτερον ότι θα αποτελέσει η χρονιά αυτή, μία χρονιά που θα ξεχάσουμε. Τον πρώτο στόχο τον έχουμε πετύχει. Σε λίγες αγωνιστικές θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο».

Για το θέμα της εκκαθάρισης είπε: «Το δεύτερο που δεσμεύτηκα είναι ότι θα προχωρήσει η εκκαθάριση. Ακούω διάφορα, αλλά εμείς κάνουμε τις κινήσεις μας. Απλά δεν τις διατυμπανίζουμε αριστερά και δεξιά. Ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να ανησυχεί. Ασχολούμαι εγώ προσωπικά σε συνεργασία με τον κ. Γρόλλιο και τον κ. Μαστρογιάννη. Είμαστε σε συνεχείς επαφές με το Υπουργείο, για να εξετάσουμε τις περιπτώσεις της ΑΕΚ και της Λάρισας. Ακόμα και να μην γίνει η εκποίηση του Νέου Ρυσίου, θα συσταθεί νέα ΠΑΕ. Εμείς ζητάμε από τον κόσμο του Άρη, να κλείσει τα αυτιά του. Σε λίγες μέρες θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις. Όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα στη σύσταση της νέας ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και να μην τελειώσει η εκκαθάριση, ο Άρης θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ θα κάνει και μεταγραφές».

Για το αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά: «Εχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Βλέπουμε παίκτες με τον προπονητή. Θα φέρουμε 5-7 παίκτες, ανάλογα όσοι χρειαστούν. Στόχος είναι η ομάδα του χρόνου να είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τη φετινή για να επαναληφθεί η φετινή πορεία».

Για το αν είναι βέβαιος ότι θα είναι αυτός ο μεγαλομέτοχος: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην αύξηση κεφαλαίου. Έχω την πεποίθηση, ότι εγώ θα έχω την τιμή να είμαι ο μεγαλομέτοχος του Άρη».

Για την Βέροια: «Προχωράει η διάδοχη κατάσταση. Είμαστε στο τελείωμα, να παραδώσουμε την ομάδα σε καλά χέρια και γιατί όχι να πάει καλύτερα, απ' ότι στις δικές μου μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα