Αρναρέλλης και τυπικά στην Κέρκυρα

Αρναρέλλης και τυπικά στην Κέρκυρα

Αρναρέλλης και τυπικά στην Κέρκυρα

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας και επίσημα ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, με την ΠΑΕ να τον ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως σας αναφέραμε από τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης είχε συμφωνήσει με την Κέρκυρα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 2,5 χρόνια...

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Αρναρέλλη, με συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου».

Επίσης, οι Φαίκες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Στράτου Χιντζίδη, αλλά και την αποδέσμευση του Γιώργους Παρασκευαΐδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Χιτντζίδη:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση του Στράτου Χιντζίδη, 28 ετών, με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου». 

Και αυτή της αποδέσμευσης του Παρασκευαΐδη:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Γιώργο Παρασκευαϊδη.

Ο Γιώργος Παρασκευαϊδης, ο αρχηγός μας, υπήρξε υπόδειγμα ήθους και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή κι ευχή όλων των φιλάθλων, "να ξαναβρεθούμε στο μέλλον"».

Best of internet