Ηρακλής: «Σκασμένοι» από την ήττα

Ηρακλής: «Σκασμένοι» από την ήττα

Gazzetta team
Ηρακλής: «Σκασμένοι» από την ήττα

bet365

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι παίκτες του Ηρακλή το πως ήρθε η ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Στη σημερινή προπόνηση υπήρχε έντονος προβληματισμός με την διοίκηση να προσπαθεί να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.

«Σκασμένοι» από την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν στον Ηρακλή. Κατά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Παπαθανασάκης προσπάθησε και πάλι να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και φυσικά τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές από το αεροδρόμιο βρέθηκαν κατευθείαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας για προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για αυτούς που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά προπόνηση με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Τέλος κατατέθηκε σήμερα (29/1) στην ΕΠΟ, το συμβόλαιο του Λεοζίνιο. Παράλληλα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον Λυσάνδρου για τη ΦΙΦΑ, όσον αφορά την απεμπλοκή του παίκτη από τη Ντενιζλίσπορ και την έκδοση της μπλε κάρτας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα