Oυζουνίδης και Αναστασίου για Αστέρα Τρίπολης!

Gazzetta team
Oυζουνίδης και Αναστασίου για Αστέρα Τρίπολης!

bet365

Στην αναζήτηση του τεχνικού που θα διαδεχθεί τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα, βρίσκονται στην Τρίπολη με τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Γιάννη Αναστασίου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr να... προβάλλουν ως φαβορί!

Η... πεντάρα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε και το διαζύγιο του Αστέρα Τρίπολης με τον Στάικο Βεργέτη, όσο αφορά τουλάχιστον τον ρόλο του προπονητή. Γενικά το γεγονός ότι φέτος ο Αστέρας δεν έχει την δυναμική περασμένων ετών έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας που πήραν, όχι εύκολα, την απόφαση αυτή.

Η επόμενη μέρα φέρνει τους Αρκάδες σε αναζήτηση τεχνικού κι όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις η ονοματολογία δίνει και παίρνει. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως στην κούρσα έχουν ξεχωρίσει 2 ονόματα. Ένας που βρίσκεται σε πάγκο κι ένας που αυτή την στιγμή δεν έχει ομάδα.

Ο λόγος για τον τεχνικό του Πανιωνίου Μαρίνο Ουζουνίδη και για τον Γιάννη Αναστασίου που τον περασμένο Νοέμβριο απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αν και πιο δύσκολη, η περίπτωση Ουζουνίδη φαντάζει πιο ελκυστική για τους ανθρώπους του Αστέρα και αισιοδοξούν ότι άμεσα το θέμα θα κλείσει με... happy end!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα