Ο Χατζηισαϊας και επίσημα στον ΠΑΟΚ (pics)

Ο Χατζηισαϊας και επίσημα στον ΠΑΟΚ (pics)

Απόστολος Παγώνης
Ο Χατζηισαϊας και επίσημα στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Χαρούμενος που θα φοράει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος δήλωσε ο 23χρονος αμυντικός.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 3,5 χρόνια όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων». Ο δυναμικός αμυντικός με δηλώσεις του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Ο Χατζηισαϊας φωτογραφήθηκε μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου Φρανκ Άρνεσεν κρατώντας την επετειακή φανέλα της ομάδας.

Τον Ατρόμητο υποδέχεται αύριο ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Τούμπας». Σε απόδοση 1.60 η νίκη του «Δικεφάλου» στην Expekt.

«Ευχαριστώ για όσα ζήσαμε»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του Πανιωνίου ανεβάζοντας το εξής μήνυμα: «Ευχαριστώ την οικογένεια του Πανιωνίου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί και τον καθένα σας ξεχωριστά… φιλάθλους, συμπαίκτες, διοίκηση, προπονητικό τημ. Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινά σήμερα για εμένα. Υγεία να έχουμε όλοι μας και προχωράμε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα