Η επιστολή της ΔΕΑΒ για την Θύρα 13!

Η επιστολή της ΔΕΑΒ για την Θύρα 13!

Gazzetta team
Η επιστολή της ΔΕΑΒ για την Θύρα 13!

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εισήγηση της ΔΕΑΒ για το κλείσιμο της Θύρας 13. Διαβάστε αποσπάσματα της σχετικής επιστολής.

Στην επιστολή της προς τον Υπουργό Αθλητισμού η ΔΕΑΒ επισημαίνει ανάμεσα στα άλλα τα εξής: "Για τους λόγους αυτούς η Επιτροπή κατά πλειοψηφία έχει την γνώμη ότι: τα προαναφερόμενα γεγονότα συνιστούν σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων βίας σχετιζόμενων με τον αθλητισμό και τελεσθέντων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και υπάγονται στην διάταξη του άρθρου 1, παρ. 2 και 3 Ν. 4326 / 2015, βάσει της οποίας είναι δυνατή η έκδοση απόφασης του αρμόδιου Υπουργού για την επιβολή διοικητικών μέτρων και ειδικότερα:

Διοικητικού προστίμου στην υπαίτια ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και χρήσης από την ως άνω ΠΑΕ καθ' οιονδήποτε τρόπο σε όλες τις ζώνες και τα τμήματα στις Θύρες 13, 14 και 14 Α του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" κατά τα ειδικώς αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας γνωμοδότησης. Καλή συνέχεια επί του έργου σας. Με εκτίμηση, Νικόλαος Δαμασκόπουλος". Σε αυτήν την επιστολή φάνηκε πως έδωσε βάση ο Σταύρος Κοντονής για να έρθει μετά το κλείσιμο της Θύρας 13.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα