ΠΑΟΚ: Πόρτα σε Αταλάντα για Μακ

ΠΑΟΚ: Πόρτα σε Αταλάντα για Μακ

Ο συνεργάτης του Γιόζεφ Βένγκλος με δηλώσεις στον Τύπο της Σλοβακίας υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση της Αταλάντα για πώληση του Ρόμπερτ Μακ.    

ΠΑΟΚ: Πόρτα σε Αταλάντα για Μακ

Το όνομα του Μακ έπαιξε αρκετά σε διάφορά δημοσιεύματα που προέρχονταν από την γειτονική Ιταλία, κάτι που επιβεβαίωσε και ο συνεργάτης του Γιουράι Βένγκλος, ατζέντη του Μακ, με δηλώσεις του στον Τύπο της Σλοβακίας. Μάλιστα αποκάλυψε πως η Αταλάντα κινήθηκε για την απόκτηση του με τον ΠΑΟΚ ν' απαντάει αρνητικά.

«Τις καλύτερες ελπίδες τις είχαμε από την Αταλάντα, Αλλά δεν δούλεψε για εμάς. Ο ΠΑΟΚ για να τον αφήσει να φύγει ζητάει 4 εκατομμύρια, τα οποία είναι και η ρήτρα αγοράς του. Στη συνέχεια το όνομα του Μακ έπεσε στο «τραπέζι» της Φιορεντίνα. Αποδείχθηκε όμως ότι, είχαν διαφορετικές προτεραιότητες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κριστιάν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα».

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν είπε: «Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, η Μίλαν σχεδιάζει να ακολουθήσει την περίπτωση του Μακ την άνοιξη», δήλωσε για την περίπτωση του ενδιαφέροντος των «ροσονέρι».

Best of internet