ΑΕΚ: Νέο όνομα ο Φαν Βολφσβίνκελ (vids)

ΑΕΚ: Νέο όνομα ο Φαν Βολφσβίνκελ (vids)

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Νέο όνομα ο Φαν Βολφσβίνκελ (vids)

bet365

Ο Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ αποχωρεί από την Μπέτις και φήμες θέλουν την ΑΕΚ να κοιτάει την περίπτωσή του.

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το aek365, ο Ολλανδός επιθετικός Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ, ο οποίος ανήκει στη Νόριτς και παίζει δανεικός στη Μπέτις, εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να τερματίσει τον δανεισμό του στους «βερδιμπλάνκος» και την περίπτωσή του εξετάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον τεχνικό διευθυντή να έχει ξεκινήσει επαφές τόσο με τη Νόριτς όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φαν Βολφσβίνκελ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τη Νόριτς έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στην Αγγλία παρότι πήγε με πολλές προσδοκίες δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό κι έτσι την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν. Στους «στεφανουά» μέτρησε πέντε γκολ σε 24 συμμετοχές πριν επιστρέψει ξανά στα «καναρίνια».

Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε ξανά δανεικός, αυτή την φορά στην Ισπανία και την Μπέτις με την οποία αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα