Οριστικοποιήθηκε το φιλικό προς τιμήν του Ρούνεϊ

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστικοποιήθηκε το φιλικό προς τιμήν του Ρούνεϊ

bet365

Στις 3 Αυγούστου του 2016, δηλαδή μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, θα διεξαχθεί το φιλικό προς τιμήν του Γουέιν Ρούνεϊ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» που έχει διορθώσει τη σχέση του με τους οπαδούς των «ζαχαρωτών» και τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από την ημέρα που έβαλε ξανά τη μπλε φανέλα και έπαιξε στο φιλικό προς τιμήν του Ντάνκαν Φέργκιουσον, θα παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του, σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκείνον.

Έχοντας πλέον περάσει 12 χρόνια από τότε που άφησε την Έβερτον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρούνεϊ θ' απολαύσει την τιμή που του κάνει η νυν ομάδα του, αναγνωρίζοντας την απόλυτη προσφορά του και προγραμματίστηκε φιλικό στο οποίο ο Ρούνεϊ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Άγγλος επιθετικός, μίλησε με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που αρχικά ήταν διστακτικός, κυρίως όσον αφορά το timing της φιλικής αναμέτρησης αφού θ' απομένει μονάχα μια εβδομάδα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όμως τελικά ο Ισπανός πείστηκε και είπε το «ναι» για το φιλικό της 3ης Αυγούστου.

Το ματς θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ» και όλα τα έσοδα θα πάνε σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής του τιμώμενου προσώπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα