«Τριπλή προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει τον Μέσι»!

Gazzetta team
«Τριπλή προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει τον Μέσι»!

bet365

Με επιμονή έχει προσπαθήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να φορέσει τα λευκά, με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό να κάνει λόγο για κρούση... επί τρία στη Μπαρτσελόνα!

Ο «Cadena Cope», μετέδωσε ότι οι «μερένχες» έχουν κάνει τρεις προσπάθειες για το τεραστίων διαστάσεων «μπαμ» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όμως απέτυχαν και πιθανότατα να μην το ξαναπροσπαθήσουν...

Αρχικά, στο δεύτερο μισό του 2011 και υπό το φόβο της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο επιχειρούσε να δελεάσει η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ έκανε την πρώτη πρόταση για τον Μέσι, δίχως όμως αποτέλεσμα. «Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να γίνει κάτι» ήταν η απάντηση που έλαβαν οι Μαδριλένοι, οι οποίοι επανήλθαν το καλοκαίρι του 2013.

Ξανά το μέλλον του Ρονάλντο ήταν στον «αέρα» και ο Μέσι ήταν η ... απάντηση, όμως ξανά η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Πριν από περίπου έναν χρόνο σημειώθηκε, βάσει φυσικά του ρεπορτάζ του «Cadena Cope», η τελευταία προσέγγιση της Ρεάλ στους «μπλαουγκράνα». Στο ίδιο έργο θεατές οι άνθρωποι της ισπανικής πρωτεύουσας...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα