Καπίνο: «Δεν με χρειάστηκε ο Ολυμπιακός»

Καπίνο: «Δεν με χρειάστηκε ο Ολυμπιακός»

Θοδωρής Βασίλης
Καπίνο: «Δεν με χρειάστηκε ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

«Ήταν αρκετά καλά για εμένα αλλά όπως φάνηκε η ομάδα δεν είχε ανάγκη. Ήμασταν σε καταπληκτική κατάσταση σήμερα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ανταμειβόμαστε για τη δουλειά που κάνουμε το γήπεδο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει την κατοχή της μπάλας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο, οπότε πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και όταν σου έρθει η μπάλα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στου Ρέντη.

«Στοιχεία έχω πάρει από τον Ράντο, όχι από τον Ρομπέρτο. Δουλεύουμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά και δόξα τω θεό έχουμε κατά την γνώμη μου τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων, που μας βοηθάει και τους τρεις και ο ένας βοηθά τον άλλον. Έτσι ώστε όποιος και να αγωνίζεται να κάνει καλές εμφανίσεις και να βοηθάει την ομάδα».

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.60 τη νίκη των «ερυθρολεύκων» χωρίς να δεχθούν γκολ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα