Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά»!

Ακόμη πιο κοντά στο να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο είναι η ΑΕΚ μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής της περιβαλλοντικής μελέτης!

Η Ενωση έχει το νόμο με το μέρος της και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς καθώς ένα-ένα τα εμπόδια κάμπτονται και πλησιάζει η ημέρα που θα είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών. Τελευταία πολύ σημαντική εξέλιξη είναι το γεγονός ότι το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε την περιβαλλοντική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά» και μάλιστα με πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς από τις 96 ψήφους, οι 78 ήταν υπέρ και μόλις 16 κατά. Παρά την εξέλιξη αυτή, ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας επανέλαβε τις... ανησυχίες του για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ αλλά δεν πείθουν και πολλούς. 

Αυτό που ενδιαφέρει βασικά την Περιφέρεια Αττικής είναι η αύξηση των θέσεων πάρκινγκ και να υπάρξει βελτίωση στις συγκοινωνίες της περιοχής, κάτι που δεν αφορά φυσικά την ΑΕΚ αλλά το κράτος και γι' αυτό στην Ενωση περιμένουν πλέον να αναλάβει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης και να βάλει την απαραίτητη υπογραφή. Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, το όνειρο των ΑΕΚτζήδων θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα!

Best of internet