«Έκλεισε» και Αρναρέλλη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
«Έκλεισε» και Αρναρέλλη η Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, που την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την προτελευταία της μεταγραφή στην χειμερινή περίοδο, ολοκλήρωσε την Πέμπτη η Κέρκυρα. Οι Φαίακες, ήρθαν σε συμφωνία με την Καλλιθέα που παραχωρεί τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη, σε μια υπόθεση που κράτησε αρκετό καιρό.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα και το Σάββατο πιθανότατα θα βρεθεί στο νησί ώστε να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα. Να τονίσουμε, πως ο Αρναρέλλης, ήταν διακαής πόθος του Αλέκου Βοσνιάδη και αυτός είναι ο λόγος που οι Επτανήσιοι δεν άφησαν αυτή την υπόθεση.

Πλέον, απομένει μία ακόμα μεταγραφή, αυτή του επιθετικού. Αυτός, όπως σας είπαμε τα ξημερώματα της Πέμπτης, θα είναι ο Μπαλντομπαλίεφ, με την διοίκηση της Κέρκυρας να πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Για να ολοκληρωθεί ωστόσο και αυτή η μεταγραφή, πρέπει ο Σκοπιανός να φύγει από την προετοιμασία της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ όπου και ανήκει, ώστε να βρεθεί στο νησί και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα