Βλαχοδήμος από τώρα, «Βοιωτός» ο Ατζαγκούν!

Βλαχοδήμος από τώρα, «Βοιωτός» ο Ατζαγκούν!

Νίκος Αθανασίου
Βλαχοδήμος από τώρα, «Βοιωτός» ο Ατζαγκούν!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εντυπωσιαστεί από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και ο Έλληνας εξτρέμ υπολογίζεται κανονικά παρά την ρήτρα που υπάρχει. «Έκλεισε» ως δανεικός στον Λεβαδειακό ο Ατζαγκούν.

Το θέμα με το αν ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει άμεσα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο παρά την ρήτρα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, πηγαίνοντας στα δικαστήρια με τους «ερυθρολεύκους», έκλεισε, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνεργασία με την διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισαν πως ο Έλληνας εξτρέμ θα αγωνιστεί κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η εικόνα του 25χρονου άσου στις προπονήσεις είναι εντυπωσιακή, δείχνει μεγάλη θέληση για το restart στην καριέρα του και ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να του δώσει ευκαιρίες στις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Από κει και πέρα, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θα συνεχίσει την καριέρα στον Λεβαδειακό ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Η συμφωνία «έκλεισε» την Πέμπτη και ο Νιγηριανός μέσος θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση, έχοντας την δυνατότητα να πάρει περισσότερα παιχνίδια, να βελτιωθεί και να δείξει πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία καθιέρωσης στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα