Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες!

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Αργεντινός ήρθε στην Αθήνα την Πέμπτη, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έβαλε... τζίφρα στην σπουδαία μεταγραφή του στο «τριφύλλι»! Παίζει το Σάββατο στο Αγρίνιο πριν ενσωματωθεί στους «πράσινους».

Από την στιγμή που ο ΠαναθηναΪκός τα βρήκε με Ιντεπετιέντε και Παναιτωλικό, το μόνο που απέμενε ήταν η άφιξη του ατζέντη του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Ελλάδα για το τελικό ραντεβού και τις υπογραφές που θα «σφράγιζαν» το σπουδαίο deal του «τριφυλλιού» που ντύνει στα πράσινα έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 25χρονος εξτρέμ ταξίδεψε για την Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπό του και άνθρωπο του Παναιτωλικού και πήγε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου παρέμεινε για περίπου τρεις ώρες.

Ο «Βίγια» γνωρίστηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, μια υπογραφή που «σφραγίζει» το deal και το μόνο που απομένει είναι μερικές διαδικαστικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την Ιντεπετιέντε και τον Παναιτωλικό στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής άσος επέστρεψε στο Αγρίνιο και το Σάββατο αναμένεται να παίξει κανονικά στο παιχνίδι των «καναρινιών» στην Καλλονή. Αυτή θα είναι και η τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του Παναιτωλικού. Την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στους «πράσινους», ξεκινώντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα