Οι δράσεις για την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Οι δράσεις για την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Δημήτρης Τομαράς
Οι δράσεις για την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι οργανωμένοι κάνουν από τώρα τις ετοιμασίες τους για τις δράσεις στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.
Εκτός από το καθιερωμένο μνημόσυνο στην ΠΑΕ ετοιμάζονται για τις δράσεις και τις κινήσεις που θα υπάρξουν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι οργανώμενοι από την πλευρά τους θα κάνουν σήμερα Παρασκευή μία μεγάλη γιορτή στον Σύνδεσμο Πειραιά.
Σε αυτήν την εκδήλωση που αφορά όλους τους Συνδέσμους θα συγκεντρωθούν χρήματα για όλες τις δράσεις που θα γίνουν από τους οργανωμένους σχετικά με την επέτειο των θυμάτων της Θύρας 7 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά όπως γίνεται και τα τελευταία χρόνια κατά την αλλαγή της ημέρας (σ.σ. από 07/02 σε 08/02). Υπενθυμίζεται πως στις 6 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία στο μουσείο του Ολυμπιακού στην μνήμη αυτών των αδικοχαμένων παιδιών της 7.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα