Βασιλόπιτα, εκλογές και… Λίβερπουλ

Βασιλόπιτα, εκλογές και… Λίβερπουλ

Βασιλόπιτα, εκλογές και… Λίβερπουλ

Ένα από τα πιο αξιόλογα κλαμπ φίλων ξένων ομάδων στην Ελλάδα, αυτό της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη, έχει εκλογές, κόβει τη βασιλόπιτα και βλέπει τον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ για το κύπελλο Αγγλίας. 

Επίσης, καλεί όλα τα μέλη του κλαμπ να συνεισφέρουν με είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώνονται για να παραδοθούν στην ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Liverpool FC Thessaloniki Branch αναφέρει:

«Το ΔΣ του LFC.GR σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος που θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Καλαβρύτων 11 στη Σταυρούπολη.

Έπειτα από την τελευταία γενική συνέλευση του Δ.Σ. αποφασίστηκε την ίδια ημέρα και από τις ώρες 17:00 έως 21:30 στα γραφεία του συνδέσμου να υπάρχει κάλπη για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση στο σάιτ του συνδέσμου το www.lfc.gr για την διαδικασία των εκλογών, όπου θα υπάρχει δυνατότητα ψήφου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για όσα μέλη δεν θα μπορέσουν να έρθουν.

Μετά την εκδήλωση θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Τέλος καλούμε όσα μέλη μας μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής για την ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης η οποία βοηθάει οικογένειες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Το YNWA ως τρόπος ζωής.

Θα μας τιμούσατε ιδιαιτέρως με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του συνδέσμου!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.».

 

Best of internet