Καταλήγει σε Μπαλντοβαλίεφ η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Καταλήγει σε Μπαλντοβαλίεφ η Κέρκυρα

bet365

Σε έναν παλιό γνώριμο όπως φαίνεται θα καταλήξει για την γραμμή κρούσης η Κέρκυρα, με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ να είναι το φαβορί πλέον για την θέση του επιθετικού.

Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται στην Κέρκυρα, με την διοίκηση της ομάδας να βλέπει πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και για τον λόγο αυτό αρχίζει να κινείται πιο γρήγορα ώστε να κλείσει και την τελευταία ανοιχτή τρύπα. Ενώ λοιπόν η περίπτωση του Ρουμάνου Ντίνα συνεχίζει να βρίσκεται στο τραπέζι. οι «Φαίακες» δείχνουν πως καταλήγουν στον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.

Ο Σκοπιανός επιθετικός, έχει περάσει και την περίοδο 2013-2014 από το νησί με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του. Ο έμπειρος επιθετικός, αγωνίζεται αυτή την περίοδο στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και στην Κέρκυρα θεωρούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο παρά το γεγονός αυτό.

Έτσι, το θέμα του επιθετικού στην ομάδα του Ιονίου, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει ίσως και μέχρι την Κυριακή, με τον Σκοπιανό αυτή τη στιγμή να είναι το πρώτο φαβορί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα