Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από μια πολύ άνετη νίκη

Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από μια πολύ άνετη νίκη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από μια πολύ άνετη νίκη

bet365

Ο Καπίνο, τα πρώτα γκολ των Ιντέγε, Φορτούνη και Πάρντο στο Κύπελλο κι οι μπαταρίες των ερυθρόλευκων που έχουν φορτίσει πάνω στην κατάλλη στιγμή.

Μετά το 6-0 με τα Χανιά για το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολο βράδυ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Προσέξτε απέναντί τους οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια μάδα που κάθε χρόνο μεγαλώνει, που με το τέλος της σεζόν είναι στην πρώτη 5άδα συνέχεια και που με την παρουσία του στην Ευρώπη, έχει περάσει τον Παναθηναϊκό στη λίστα με τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Ε, λοιπόν, σ' αυτή την ομάδα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα σκόραραν πέντε φορές και δεν παραβιάστηκε η εστία τους καμία στιγμή.

Πέρα από αυτό, όμως, το σημαντικότερο είναι ότι με αυτό το 5-0, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κάνουν άνετη τη ζωή τους για τον επαναληπτικό της Τρίπολης την άλλη εβδομάδα. Εκεί ο Σίλβα θα έχει την ευκαιρία να αποφορτίσει κάποιους παίκτες του που πιθανότατα θα έχει ανάγκη στα ματς που έρχονται. Και τον Ολυμπιακό περιμένει πρόγραμμα... φωτιά.

31/1: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
3/2: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
7/2: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
13/2: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
18/2: Αντερλεχτ-Ολυμπιακός
21/2: Ολυμπιακός-Ατρόμητος
25/2: Ολυμπιακός-Αντερλεχτ
28/2: Ολυμπιακός-Βέροια

Πάντως, τα οφέλη απ' αυτό το τόσο άνετο αποτέλεσμα είναι πολλαπλά, μιας κι ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πέτυχε αρκετά γκολ και έδειξε ότι οι μπαταρίες του έχυν γεμίσει την κατάλληλη στιγμή.

- Ο Καπίνο έδειξε σε τρεις περιπτώσεις ότι είναι ο τερματοφύλακας που θα πάρει στις πλάτες του την εστία του Ολυμπιακού στο μέλλον.

- Ο Ντουρμάζ ήταν φανταστικός. Πέρα από το ότι ήταν ο MVP, είχε συνεισφορά σχεδόν σε όλα τα γκολ της ομάδας του. Μόνo με θαύμα δεν θα είναι στη λίστα για το Eurοpa League. Μέσα από τη δουλειά του κέρδισε τη θέση του και του αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο».

- Αυτή ήταν η 6η φορά που ο Ολυμπιακός κάνει... πάρτι και δίνει μεγάλες διαστάσεις στο σκορ. 5-1 είχε νικήσει τον ΠΑΣ, 4-0 την ΑΕΚ, 4-0 τον Παναιγιάλειο, 4-1 τα Χανιά, 6-0 τα Χανιά και πάλι στο Φάληρο και τώρα 5-0 τον Αστέρα.

- ο Ιντέγε έφτασε στα 10 γκολ, σκοράροντας για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα πάνω από ένα τέρμα σε ματς.

- Ο Φορτούνης έχει... γράψει ήδη 15 γκολ. Σκόραρε, όπως κι οι Ιντέγε-Πάρντο, για πρώτη φορά στο Κύπελλο Αυτή ήταν η 5η φορά που σημειώνει 2 γκολ σε ένα ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα