Η... σφαίρα Μπάουκε για «αντι-Βίγια»!

Gazzetta team
Η... σφαίρα Μπάουκε για «αντι-Βίγια»!

bet365

Ο Κλέσιο Μπάουκε είναι πιθανότατα ο εκλεκτός του Παναιτωλικού, ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό που θα αφήσει ο Λούκας Βιγιαφάνιες! Ο παίκτης ανήκει στην Μπενφίκα και θα πάει δανεικός στο Αγρίνιο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta oι Αγρινιώτες κινήθηκαν άμεσα προκειμένου να καλύψουν το σημαντικό κενό που θα δημιουργηθεί με την απώλεια Βιγιαφάνιες κι είχαν ήδη κλείσει παίκτη από την Μπενφίκα. Αυτός είναι ο 22χρονος (11/10/1994) Κλέσιο Μπάουκε με καταγωγή από την Μοζαμβίκη και με ύψος 1.83 εκ. Οι... γνωρίζοντες κάνουν λόγο για «παίκτη-σφαίρα» στα άκρα με δεδομένες αγωνιστικές αρετές. Ο Μπάουκε είναι 12 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης και η Μπενφίκα τον απέκτησε το 2012. Μάλιστα φέτος μετράει και μια συμμετοχή. Πέρυσι αγωνίζονταν ως δανεικός στις Η.Π.Α. όπου φόρεσε την φανέλα της Χάρισμπουργκ Σίτι Αϊλάντερς στο πρωτάθλημα USL (20 συμμετοχές / 5 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα