Θεοδωρίδης: «Τεράστιο ταλέντο ο Καπίνο» (vid)

Θεοδωρίδης: «Τεράστιο ταλέντο ο Καπίνο» (vid)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στην εμφάνιση του Έλληνα γκολκίπερ αλλά αναφέρθηκε και στην εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα.

Θεοδωρίδης: «Τεράστιο ταλέντο ο Καπίνο» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα, δηλώσεις έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος στάθηκε κυρίως στον Στέφανο Καπίνο.

«Ηταν διαστημικός ο Ολυμπιακός. Δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες από πλευράς Ολυμπιακού. Μου άρεσε τρομερά ο Καπίνο. Και θέλω να σταθώ εκεί. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας. Είναι τόσο σεμνό παιδί και γυμνάζεται τόσο και εμείς τον πιστεύουμε πολύ. Πρέπει να τον προσέξει πολύ ο προπονητής της Εθνικής ομάδας. Θα πάρει τα παιχνίδια που πρέπει αλλά λόγω Ρομπέρτο δεν παίζει. Είναι κρίμα αυτό το τεράστιο ταλέντο να χαθεί για την Εθνική», είπε για ν' αναφερθεί στη συνέχεια στο ματς του Κυπέλλου.

«Τέτοιες εμφανίσεις φέρνουν τον κόσμο και τις οικογένειες στο γήπεδο. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Παίξαμε μπάλα και είμαι ενθουσιασμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0 Κύπελλο Ελλάδας {27/1/2016}

Best of internet