Ήρθε ο Φερέιρα, έρχονται κι άλλοι 2!

Gazzetta team
Ήρθε ο Φερέιρα, έρχονται κι άλλοι 2!

bet365

Την ώρα που ο Οσμάρ Φερέιρα έχει πάρει τον δρόμο προς το Αγρίνιο, καθώς αφίχθη στην Αθήνα, ο Παναιτωλικός είναι μια ανάσα από ακόμη δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων θα καλύψει και το κενό που αφήνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες!

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παναιτωλικός αναμένεται να ανακοινώσει την 3η μεταγραφή του, καθώς ο Οσμάρ Φερέιρα που αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Αγρίνιο, θα έχει την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας! Όμως οι «κυανοκίτρινοι» πήραν φόρα και... δεν σταματούν εκεί.

Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περίοδου θα κάνουν ακόμη 2... χτυπήματα. Ένα προγραμματισμένο κι ένα της τελευταίας στιγμής μιας και πρέπει να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Βιγιαφάνιες πως ως γνωστό θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως έγινε προεργασία για τον... αντι-Βίγια!

Οι πληροφορίες του gazzetta αναφέρουν πως ο ένας είναι μεσοεπιθετικός από την δοκιμασμένη αγορά της Αργεντινής κι αγωνίζεται σε ομάδα της Α΄εθνικής της χώρας. Ο Παναιτωλικός τον έχει τσεκάρει εδώ και καιρό κι έχει ήδη κατ' αρχήν συμφωνία μαζί του. Όσο αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λούκας Βιγιαφάνιες, πρόκειται για Πορτογάλο δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό που ανήκει σε κορυφαία ομάδα της Ιβηρικής χώρας (πιθανότατα Μπενφίκα)!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα