Εκτός μόνο ο Γουάλας για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Εκτός μόνο ο Γουάλας για Ξάνθη

bet365

Ο Γουάλας, που ακολούθηκε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ήταν ο μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης. Μέσα οι Βασιλακάκης, Νιέτο.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Με αυτή συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στα Πηγάδια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ευχάριστα νέα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Βασιλακάκη, Νιέτο να λαμβάνουν κανονικά μέρος, ενώ εκτός ήταν μόνο ο Γουάλας, που ακολούθησε και πάλι ατομικό.

Μετράει επιστροφές ο Λουτσέσκου ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Σε απόδοση 1.72 στη Novibet η νίκη της ακριτικής ομάδας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και τακτική σε αμυντική και επιθετική ανάπτυξη στο γήπεδο.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (30/1), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα