Χάνει Ολυμπιακό ο Λίλα, Ηρακλή ο Στρούνα

Νίκος Τσιώκος
Χάνει Ολυμπιακό ο Λίλα, Ηρακλή ο Στρούνα

bet365

Στα ματς με Ολυμπιακό και Ηρακλή, αντίστοιχα, θα εκτίσουν την ποινή τους οι Λίλα, Στρούνα, που συμπλήρωσαν κάρτες. Μοναδικός απών ο Γιάκος.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν οι Λίλα και Στρούνα. Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους σε κάποια από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε με τους συνεργάτες αυτά να είναι με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες για την 20ή αγωνιστική για τον πρώτο και με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 21η για τον δεύτερο.

Με κεκτημένη ταχύτητα θα πάει στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός. Σε απόδοση 2.00 στη Novibet να επιβεβαιωθεί το over στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των Ηπερειρωτών για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε με μία προπόνηση, από την οποία απουσίασε μόνο ο Γιάκος που συνέχισε τη θεραπεία του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και πιεστικά αγωνιστικά τετράγωνα στο γήπεδο. Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης (28/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα