Χάνει Ολυμπιακό ο Λίλα, Ηρακλή ο Στρούνα

Χάνει Ολυμπιακό ο Λίλα, Ηρακλή ο Στρούνα

Στα ματς με Ολυμπιακό και Ηρακλή, αντίστοιχα, θα εκτίσουν την ποινή τους οι Λίλα, Στρούνα, που συμπλήρωσαν κάρτες. Μοναδικός απών ο Γιάκος.

Χάνει Ολυμπιακό ο Λίλα, Ηρακλή ο Στρούνα

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν οι Λίλα και Στρούνα. Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους σε κάποια από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε με τους συνεργάτες αυτά να είναι με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες για την 20ή αγωνιστική για τον πρώτο και με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 21η για τον δεύτερο.

Με κεκτημένη ταχύτητα θα πάει στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός. Σε απόδοση 2.00 στη Novibet να επιβεβαιωθεί το over στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των Ηπερειρωτών για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε με μία προπόνηση, από την οποία απουσίασε μόνο ο Γιάκος που συνέχισε τη θεραπεία του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και πιεστικά αγωνιστικά τετράγωνα στο γήπεδο. Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης (28/1).

Best of internet