Ανακοίνωσε Όμο ο Αχαρναϊκός (pic)

Ανακοίνωσε Όμο ο Αχαρναϊκός (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Όμο ο Αχαρναϊκός (pic)

bet365

Παίκτης του Αχαρναϊκού είναι και επίσημα ο Σουλεϊμάν Όμο, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη ομάδα του Μενιδίου.

«Ένας πολύπειρος και ταλαντούχος μέσος, ο Νιγηριανός Σουλεϊμάν Ακίμ Ομολάντε είναι και επίσημα το νέο απόκτημα του Αχαρναικου! Ο Σουλεϊμάν Όμο, όπως είναι γνωστός, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Αχαρναικος και ξεκινά άμεσα τις προπονήσεις ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 30χρονος χαφ πρωτόπαιξε στην Ευρώπη το 2003-04 με την ΦΚ Μόγκρεν ομάδα από το Μαυροβούνιο. Την επόμενη σεζόν μετακομίζει στα Σκόπια στην πρωταθλήτρια Σκοπίων Μπομπέτα Πριλάπου, με την οποία αγωνίστηκε στον Ά προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τη βοήθησε να τερματίσει στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μια θέση στο επόμενο Κύπελλο Ιντερτότο.

Το καλοκαίρι του 2005 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην Α’ Εθνική. Το 2008-09 έπαιξε στον Ηλυσιακό στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ. Το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός για τρεις σεζόν. Το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Τυρνάβου, ακολούθησε η Ερμιονίδα και τελευταίος σταθμός του ήταν η Κέρκυρα. Το νέο παίκτη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης όπου του ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο αυτό ξεκίνημα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα