Στραματσόνι: «Καλό να κρατάς το μηδέν»

Στραματσόνι: «Καλό να κρατάς το μηδέν»

Στραματσόνι: «Καλό να κρατάς το μηδέν»

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη, αλλά όπως τόνισε και ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» Αντρέα Στραματσόνι, σε τέτοιες διοργανώσεις το σημαντικό είναι να κρατάς το μηδέν.

Αναλυτικά ο Ιταλός μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV τόνισε: «Κάναμε το παιχνίδι μας απέναντι σε έναν δυνατό Ατρόμητο, που ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα και κάλυπτε σωστά τους χώρους. Δεν είχαμε τόσες πολλές ιδέες όσο στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, που είναι πολύ σημαντικός για μας».

Για το αν θεωρεί τουλάχιστον θετικό ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν: «Σε αυτές τις διοργανώσεις το πιο σημαντικό είναι να μην δέχεσαι γκολ. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά δεν ήμασταν τόσο ζωηροί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήρθαμε 0-0 και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την απόδοση του Λούκας Εβαντζελίστα: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, γιατί έρχεται από άλλο πρωτάθλημα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε καλές εμφανίσεις σε δύο κομμάτια αγώνων. Είναι ένας μέσος με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που είχαμε και μπορεί να μας βοηθήσει».

Best of internet