Ουζουνίδης: «Οι φήμες επηρέασαν την ομάδα»

Θοδωρής Βασίλης
Ουζουνίδης: «Οι φήμες επηρέασαν την ομάδα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επανέλαβε ότι ο πλήρης Πανιώνιος θα χτυπήσει την πρόκριση στην Τούμπα, ενώ σημείωσε ότι θα γίνουν συζητήσεις για Χατζηισαΐα και είναι όλα ανοικτά για μεταγραφή αμυντικού.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, χωρίς όμως να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Στη ρεβάνς θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι αν θα φύγουν κάποιοι παίκτες μας και αν θα τους αντικαταστήσουμε. Όλες αυτές οι φήμες περί αποχωρήσεων επηρέασαν την ομάδα και αυτό φάνηκε στην αρχή, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια στο ματς χωρίς πάντως να υπάρξουν πολλές φάσεις στον αγώνα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου, πριν προσθέσει: «Αυτό που μας καίει, είναι αν θα φύγουν κάποιοι παίκτες και το πως θα επηρεάσει αυτό την ομάδα, γιατί έχουμε μια καλή συνοχή και ένα καλό γκρουπ παικτών. Αν δεν γίνουν αποχωρήσεις, θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Τούμπα».

Για την κουβέντα που γίνεται για τον Χατζηισαΐα και αν θα είναι στην επόμενη προπόνηση, εξήγησε: «Μέχρι στιγμής, ναι, θα είναι στην προπόνηση. Θα γίνουν συζητήσεις για να δούμε αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει. Εμάς στόχος ήταν να σωθεί γρήγορα η ομάδα και στη συνέχεια να βγάλει κάποιους παίκτες ώστε να μπορέσει να τους πουλήσει και να γεμίσει τα ταμεία της».

Για το αν μπορεί να φύγει και ο Μπακασέτας: «Όχι».

Για το αν ο Πανιώνιος θα ψάξει και για δεύτερο αμυντικό αν φύγει ο Χατζηισαΐας, σημείωσε: «Ας βρούμε πρώτα τον έναν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα