«Στην ΕΠΟ για να διακόψουν το ματς εις βάρος του Παναθηναϊκού»

«Στην ΕΠΟ για να διακόψουν το ματς εις βάρος του Παναθηναϊκού»

«Στην ΕΠΟ για να διακόψουν το ματς εις βάρος του Παναθηναϊκού»

Από τον Παναθηναϊκό απορούσαν για τον λόγο της επίσκεψης στην ΕΠΟ των διαιτητών του σημερινού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Για δύο ώρες, οι διαιτητές Στυλιάρας, Κωσταράς και Συμεωνίδης που έχουν οριστεί να διευθύνουν το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό υποστηρίζουν από την ΠΑΕ και ξεκαθαρίζουν πως έγινε για να βρεθεί λόγος, ώστε να διακοπεί το ματς σε βάρος του «τριφυλλιού»!

Στο «πράσινο στρατόπεδο» έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με σκοπό να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθεί σε αποκλεισμό και εξοντωτική τιμωρία. Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε. Καλούμε όσους γνωρίζουν τα γεγονότα να απευθυνθούν άμεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας κατά του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΠΟ και των διαιτητών υπαλλήλων τους.»
 

Best of internet