Δίψα για την Λεωφόρο ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η νίκη!

Δίψα για την Λεωφόρο ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η νίκη!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Δίψα για την Λεωφόρο ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η νίκη!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει γα την δίψα του κόσμου σήμερα να πάει στην Λεωφόρο μετά από δύο μήνες και κάτι , αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των παικτών να κερδίσουν τον Ατρόμητο και να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Oλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Λεωφόρο σε λίγη ώρα. Δυο μήνες και κάτι ημέρες χωρίς κόσμο στην Λεωφόρο είναι μεγάλο διάστημα. Πολύς κόσμος περιμένει να πάει σήμερα στο γήπεδο να δει και πάλι από κοντά την ομάδα και πρώτη φορά να δει από κοντά στην Λεωφόρο και τον Στραματσόνι και τον Εσιέν και τους παίκτες, που ήρθαν πριν λίγες ημέρες με μεταγραφή. Οι θύρες 13 και 14 θα είναι κλειστές, αλλά θα έχει το υπόλοιπο γήπεδο τέτοιο παλμό, που θα μοιάζει όλη η Λεωφόρος να είναι μία θύρα 13. Ο κόσμος είναι αλήθεια ότι βλέπει κάτι να αλλάζει στην ομάδα προς το καλύτερο και με τον Στραματσόνι στον πάγκο και με τις μεταγραφές, που κάνει. Καλό είναι όσοι παίξουν σήμερα να καταλάβουν ότι έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δώσουν την χαρά της νίκης στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, αλλά και να κάνουν τον μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει και φέτος να έχει αστάθεια και στην απόδοσή του και στα αποτελέσματα του. Να θυμίσω, ότι στο τελευταίο ματς κυπέλλου στην Λεωφόρο και ενώ φαινόταν σίγουρη η πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1 στα Γιάννενα, ήρθε μία αναπάντεχη ήττα με 1-0 και στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο να γίνει η ζημιά και να αποκλειστεί . Επειδή το κύπελλο είναι ο μόνος τίτλος , που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα λάθη και η χαλαρότητα.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος κοντράρονται απόψε στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου. Σε απόδοση 2.90 στην Expekt το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Σήμερα πρέπει να μπουν 11 καμικάζι στο γήπεδο, να βάλουν την μπάλα κάτω, να σκοράρουν και να μην χάσουν ένα ημίχρονο , όπως συνήθως συμβαίνει. Και φυσικά επειδή είναι διπλά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν το μυαλό τους και στην άμυνα. Μία πειστική εμφάνιση και καλή –καθαρή νίκη σήμερα θα δώσει μία χαρά στον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο. Αντίθετα ένα στραβό αποτέλεσμα θα φέρει πάλι το ξενέρωμα, που αρκετές φορές ο κόσμος το έχει νοιώσει και φέτος και πέρυσι. Ας το έχουν υπόψη τους και ο Στραματσόνι και οι παίκτες, που θα μπουν σήμερα να αγωνιστούν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.