«Μέτωπο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού»

Gazzetta team
«Μέτωπο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Ευάγγελος Γραμμένος μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετές ενώσεις που υποστηρίζονται από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena fm ο Ευάγγελος Γραμμένος:

«Από ότι πληροφορούμαι θα κατατεθεί νόμος με τον οποίο θα εκλέγουν τα σωματεία. Είναι φήμες όμως. Δεν έχω δει ούτε προσχέδιο. Θεωρώ ότι θα έρθει νομοσχέδιο πριν τις εκλογές της ομοσπονδίας τον Οκτώβριο. Το κάθε σωματείο θα ψηφίσει τρεις, αλλά το νομικό και το διαδικαστικός είναι μόνο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όλες οι ενώσεις έχουν τρεις ψήφους αν και ζητούσα πάντα την αναλογική εκπροσώπηση των ενώσεων.

Ο Γκιρτζίκης δεν εκπροσωπεί την ένωση της Ξάνθης, αλλά το θέμα είναι τι θέλουν οι ομάδες. Εγώ είμαι απέναντι σε αυτήν τη διοίκηση της ΕΠΟ. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη. Μη μου πει κανείς ότι δεν είναι αδικημένος ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να σκεφτούν όλοι αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να βλέπουμε επιλεκτικές μεταχειρίσεις. Πρέπει να δούμε την ΚΕΔ. Δείτε πόσες φορές άλλαξε. Πάνε κι έρχονται και είναι οτο ίδιο. Είναι θεσμικό το θέμα.

Υπάρχει ένας αριθμός από ενώσεις απέναντι στο τωρινό καθεστώς. ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι απλά 15-20 οι ενώσεις. Είναι αρκετός ο αριθμός για τη συγκρότηση αυτού του μετώπου. Ξέρω ότι παίζεται παιχνιδάκι με τις ενώσεις. Κάποιες πήραν πρόσφατα μια επιχορήγηση 4000 ευρώ. Κάποιες ενώσεις δεν πήραν. Τι να υποθέσω;»

 

Τελευταία Νέα