«Δανεικό για Βιγιαφάνιες; Χα χα χα...»!

Gazzetta team
«Δανεικό για Βιγιαφάνιες; Χα χα χα...»!

bet365

Στον Παναιτωλικό γέλαγαν με δημοσιεύματα και... σενάρια που έστελναν δανεικούς παίκτες από τον Παναθηναϊκό για να πουν το «ναι» στην από τώρα παραχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες!

Το... διπλό στην Βέροια είναι αλήθεια πως έφερε τον Παναιτωλικό σε καλύτερη βαθμολογική θέση όσο αφορά τις επικίνδυνες ζώνες, όμως σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί εφησυχασμό ειδικά από την στιγμή που το... τοπίο αλλάζει από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Έτσι στο μυαλό όλων είναι η Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Καλλονή, όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος, ώστε οι Αγρινιώτες να φτάσουν τους 26 βαθμούς και να βλέπουν την συνέχεια με ακόμη καλύτερο μάτι.

Παρά όμως την αγωνιστική προσήλωση, θέλοντας και μη μπήκαν στην πρώτη θέση της επικαιρότητας λόγω της περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες και της διαφαινόμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της ομάδας διάβασαν σε γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο το... σενάριο περί δανεικού παίκτη από τους «πράσινους» (Ατζαγκούν, Βλαχοδήμο) και φυσικά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια!

Άλλωστε χάνεται στα... βάθη του χρόνου και των μικρότερων κατηγοριών η τελευταία φορά που οι «κυανοκίτρινοι» πήραν δανεικό παίκτη από «μεγάλη ομάδα» της Σούπερ Λίγκας (σ.σ πιθανότατα τον Δημούτσο όταν ακόμη ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού) και φυσικά ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο στα χρόνια τους στα... μεγάλα σαλόνια.

Έχουν να καμαρώνουν ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που δεν έχει πάρει δανεικό παίκτη από Παναθηναϊκό/Ολυμπιακό/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ και φυσικά δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε τώρα για έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς είτε τώρα, είτε σε 3-4 μήνες θα τον «χάσουν».

Η χαρακτηριστική ατάκα ως απάντηση στα σενάρια είναι «Όχι και να πάρουμε δανεικό για τον Βιγιαφάνιες. Εδώ δεν το κάναμε όταν είχαμε την πρόταση να κρατήσουμε δανεικό τον Μαρτίνες που ήταν παικταράς και δικός μας παίκτης. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Από κει και πέρα όσο αφορά τον «Βίγια» τα σπουδαία θα προκύψουν από την Κυριακή, μετά το ματς με την Καλλονή κι αφού... ζυγιστούν μια σειρά από γεγονότα. Πρώτα από όλα το αποτέλεσμα. Κάθε άλλο πλην της νίκης, σαφώς και θα... βαρύνει το κλίμα για οποιαδήποτε σκέψη.

Είναι προφανές ότι στον Παναιτωλικό δεν θέλουν να έχουν έναν ξενερωμένο Βιγιαφάνιες που θα φοράει τα «κυανοκίτρινα», αλλά θα έχει το μυαλό του στα «πράσινα».

Τον 1.5 χρόνο που βρίσκεται στο Αγρίνιο βοήθησε πάρα πολύ τον Παναιτωλικό να ανέβει επίπεδο, αλλά παράλληλα βοηθήθηκε επίσης στον μέγιστο βαθμό να... ξαναφτιάξει το όνομα του και να κάνει restart στην καριέρα του κάτι που αναγνωρίζει.

Έτσι το μόνο βέβαιο είναι ότι επιθυμία και της ομάδας του Αγρινίου και του «Βίγια» είναι είτε τώρα, είτε τον Ιούνιο να... χωρίσουν φιλικά και με καλές αναμνήσεις εκατέρωθεν.

Εξάλλου στον σύλλογο δεν υπάρχει λογική «σου κρεμάω το δελτίο». Μόλις πριν μερικές μέρες ο Καμαρά ζήτησε να φύγει και παρ' ότι είχε συμβόλαιο, λύθηκε η συνεργασία φιλικά και σε λίγα λεπτά.

Άλλο παράδειγμα, πριν μερικά χρόνια ο Παναιτωλικός είχε «κλείσει» τον Ζαραδούκα, που εκείνη την εποχή είχε θεωρηθεί το... next big thing στα αριστερά. Μερικά 24ωρα αργότερα μπήκε στο... κόλπο ο Ολυμπιακός.

Οι Αγρινιώτες αν και είχαν... δικό τους τον παίκτη και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν εντελώς διαφορετικά, σεβάστηκαν την επιθυμία του και χωρίς απαιτήσεις τον άφησαν να... πιάσει λιμάνι. Βέβαια στην συνέχεια εξαφανίστηκε από τον «ποδοσφαιρικό χάρτη», πήγαινε δανεικός «δεξιά κι αριστερά» κι απλά έμεινε ταλέντο.

Όπως κι αν έχει το σίγουρο είναι ότι στον Παναιτωλικό δεν επιθυμούν να έχουν παίκτες... ξενερωμένους ή φευγάτους, αλλά ποδοσφαιριστές που έχουν το μυαλό μόνο στην ομάδα και τους στόχους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα