Κλείνει Πέκχαρτ η ΑΕΚ, εκτός και αν...

Κλείνει Πέκχαρτ η ΑΕΚ, εκτός και αν...

Γιώργος Τσακίρης
Κλείνει Πέκχαρτ η ΑΕΚ, εκτός και αν...

bet365

Η ΑΕΚ έχει έτοιμο τον Τσέχο φορ την ώρα που ο Πογιέτ ψάχνει «τρελά» σε κάτι (πολύ) καλύτερο από την Αγγλία.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει στο gazzetta.gr το δεδομένο για την ΑΕΚ είναι πως προτεραιότητα παρέμενε στις μεταγραφικές της αναζητήσεις η απόκτηση φορ. Επιπρόσθετα εδώ διαβάσατε πως βασικός στόχος έπειτα απο το αναμενόμενο ναυάγιο λόγω χρημάτων στην υπόθεση του Ορλάντο Σα είναι ο άσος της Ίνγκλοσταντ Τόμας Πέκχαρτ.

Στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με το γερμανικό κλαμπ (στο οποίο δεν υπολογίζεται αφού έχει να σκοράρει από το 2014) αλλά και με τον υψηλόσωμο 27χρονο επιθετικό.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την κοινή παρουσία τους στην Τότεναμ, ωστόσο -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr- συνεχίζει την αναζήτηση στην Αγγλία για κάτι πολύ καλύτερο. Βέβαια αν δεν τα καταφέρει τότε η ΑΕΚ θα επιδιώξει να τελειώσει την υπόθεση του Πέκχαρτ αφού πλέον δεν υπάρχει και χρόνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα