Ουζουνίδης: «Υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ για Χατζηισαΐα»

Θοδωρής Βασίλης
Ουζουνίδης: «Υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ για Χατζηισαΐα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον αγώνα Κυπέλλου του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, τον Μπερμπάτοφ αλλά και για την μέχρι στιγμής πορεία των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

«Κάνουμε καλή δουλειά αλλά υπάρχει και πολύ ταλέντο στην ομάδα. Έχουμε νεανικό ρόστερ, το πιο νεανικό και το πιο φτηνό, έχουν γίνει καλές επιλογές και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές μας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ρίξεις πολλά λεφτά για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι δίνουνε υπερβολικά λεφτά για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Για τον στόχο πλέον του Πανιωνίου: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, θα ήταν χαζό εκ μέρους μου να έβγαινα τώρα και έλεγα ότι πάμε για παραμονή. Στόχος φυσικά είναι να βγάλουμε και παίκτες τους οποίους θα μπορέσουμε να πουλήσουμε και η ομάδα να «αναπνεύσει» οικονομικά. Τα έχουμε πετύχει και τα δυο μέχρι στιγμής οπότε είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον Χατζηισαΐα που ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε πολύ πάνω στα παιδιά, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες στόπερ , πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και πάρα πολύ γρήγορος. Έχει δουλέψει πάρα πολύ τις αδυναμίες του, έχει βελτιωθεί και μακάρι να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτό. Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, να μην κρυβόμαστε. Γίνονται συζητήσεις αλλά που θα καταλήξουμε δεν τον ξέρω εγώ αλλά η διοίκηση. Μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ, γιατί να μην μπορεί; ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Φαντάζομαι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει το άγχος ότι το Κύπελλλο είναι ένας από τους στόχους του. Εδώ διάβασα ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πιο σημαντικό από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν κάνουμε καλό παιχνίδι έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε αποτέλεσμα. Στην καλή μας μέρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όλα τα παιδιά είναι στην διάθεση μου, θα παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε, με τον ΠΑΟΚ παίζουμε, τι να κάνουμε ,πειράματα»;

Αναφορικά με το ποιος είναι το φαβορί: «Φυσικά το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε και εμείς τις δικές πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ: «Αν είναι ο Μπερμπάτοφ όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια, καλύτερα να έπαιζε. Δεν τον χειρίζονται καλά τον Μπερμπάτοφ. Αν έχεις ένας παίκτη τόσο μεγάλης αξίας, πρέπει να τον προσέχεις. Εδώ πάμε να τον βγάλουμε άχρηστο. Φταίμε και εμείς και η νοοτροπία που έχουμε»

Για τον Μπουμάλ και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Ξεκίνησε καλά, είναι ευχαρίστηση και για μένα αλλά και για την ομάδα. Είναι χαρά για μένα, παίχτες που δουλέψαμε μαζί να κάνουν καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα