Ψάχνει επενδυτές για το γαλλικό ποδόσφαιρο ο Ολάντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνει επενδυτές για το γαλλικό ποδόσφαιρο ο Ολάντ!

bet365

Και το αθλητικό κομμάτι φαίνεται πως είναι στο μυαλό του Φρανσουά Ολάντ στο ταξίδι που έχει κάνει στην Ινδία, αφού, σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Γαλλίας «RadioMonteCarlo», ψάχνει... επενδυτές!

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας βρίσκεται στην Ινδία, επίσημος προσκεκλημένος της Ημέρας Δημοκρατίας της χώρας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «RadioMonteCarlo», θα επιδιώξει επαφές με ενδιαφερόμενους επενδυτές στο γαλλικό ποδόσφαιρο!

Βάσει των όσων αναφέρθηκαν στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ολάντ έχει ανησυχήσει από τη δύναμη και την ποιότητα που έχει πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω της παρουσίας του Νασέρ Αλ Κελάφι στο ιδιοκτησιακό και την οικονομική του ευρωστία για να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, τη στιγμή που η πλειοψηφία των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας αδυνατούν ν' ακολουθήσουν τα βήματα των Παριζιάνων.

Το ενδεχόμενο να χαθεί εντελώς το ανταγωνιστικό στοιχεία του πρωταθλήματος Γαλλίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολάντ ώστε ν' αναζητηθεί οικονομική πνοή για τις υπόλοιπες ομάδες με... απρόσμενες επενδύσεις.

 

Τελευταία Νέα