Γιατί οι οπαδοί της Έβερτον... συμπαθούν τον Γιούργκεν Κλοπ (vid)

Γιατί οι οπαδοί της Έβερτον... συμπαθούν τον Γιούργκεν Κλοπ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γιατί οι οπαδοί της Έβερτον... συμπαθούν τον Γιούργκεν Κλοπ (vid)

bet365

Με αυτόν τον τύπο, καμία συνέντευξη δεν είναι βαρετή... Ο Γιούργκεν Κλοπ μοίρασε... απλόχερα, νέα, τρομερή στιγμή μιλώντας στην κάμερα του «SkySports» λίγο μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων», στην τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την αναμέτρηση του «Άνφιλντ», όπου ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αγχώθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Στόουκ αλλά πέρασε εν τέλει στα πέναλτι, σχολίασε το ενδεχόμενο να υπάρξει ντέρμπι του Λίβερπουλ στον τελικό του Capital One Cup και είπε:

«Θα ήταν τέλειος ένας τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης. Θα ήταν τέλειο για το Λίβερπουλ, είναι υπέροχη πόλη και το αξίζει. Είναι τέλειο να ζεις εδώ και μπορώ να πω ότι ακόμα και οι οπαδοί της Έβερτον είναι φιλικοί μαζί μου, ίσως γιατί ακόμα δεν έχω επιτυχίες με τη Λίβερπουλ.

Βέβαια, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι στον τελικό και θα πάρουμε τον τίτλο» ήταν τα λόγια του Κλοπ, που όταν τον ευχαρίστησαν για το χρόνο που διέθεσε από το στούντιο, απάντησε: «Να 'στε καλά, μη νομίζετε όμως, ήταν υποχρέωσή μου...».

Klopp on Merseyside Derby Final

Klopp on a potential Merseyside Derby Final is interesting, but his interview sign-off is even better! More here: http://skysports.tv/m3PoIR

Δημοσιεύτηκε από Sky Sports στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα