Βάργκας: «Η άφιξη του Πογιέτ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Βάργκας: «Η άφιξη του Πογιέτ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Βάργκας: «Η άφιξη του Πογιέτ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

bet365

Στις αλλαγές που έφερε στην ΑΕΚ η άφιξη του Γκουστάβο Πογιέτ στάθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται πλέον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η άφιξη του νέου προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, μας έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί πλέον έχουμε διαφορετικές τακτικές. Παίζουμε συνήθως 4-3-3 και σε αυτό το σύστημα αγωνίζομαι συνήθως ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στα άκρα, κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να μπαίνω στην περιοχή και να σκοράρω», δήλωσε αρχικά ο Βενεζουελάνος.

Για την προσωπική του απόδοση και την υψηλή του παραγωγικότητα: «Νομίζω πως είναι το φαγητό και το κλίμα (γέλια). Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής. Ήθελα να πετύχω δέκα γκολ φέτος, αλλά έχω ήδη πετύχει οκτώ και γι’ αυτό πλέον θέλω περισσότερα. Θέλω να σκοράρω ακόμη πιο πολύ», πρόσθεσε.

Για τους στόχους της ΑΕΚ, συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να παίξουμε στο Champions League. Τα πάμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα να μη μιλήσω για το θέμα αυτό. Δεν είναι της παρούσης. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα