Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν!

Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν!

Gazzetta team
Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν!

bet365

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρίλια Σοβέτοφ, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ρωσικές... σειρήνες για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού! Η Κρίλια Σοβέτοφ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν είναι έτσι και αλλιώς εκτός πλάνων στο "τριφύλλι" και άρα... φευγάτος, διότι καλύπτει θέση ξένου. Η Κρίλια βρίσκεται στο... ψάξιμο για αριστερό μπακ, δεκάρι και φορ και φαίνεται πως ο Ατζαγκούν είναι στην λίστα της για την θέση του δεκαριού. Βέβαια οικονομικό θέμα δεν τίθεται καθώς υπάρχει η δυνατότητα για να πετύχει το deal.

Εκτός αυτού για τον Ατζαγκούν υπάρχει και ένα σενάριο (σ.σ. που δεν επιβεβαιώνεται) και για τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την υλοποίηση της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες. Πως γι' αυτόν τον λόγο μπορεί να βρεθεί στο Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα