ΠΑΟΚ: Πως θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Πως θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Πως θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο

bet365

Από την μια οι πολλές απουσίες, από την άλλη το... κουσούρι του Τούντορ ν' αλλάζει την 11αδα σε κάθε αγώνα σαν τα πουκάμισα έχει ως αποτέλεσμα αύριο (27/1) απέναντι στον Πανιώνιο να έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει μια νέα 11αδα απέναντι στον Πανιώνιο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι απουσίες είναι πολλές, αλλά και οι εμμονές του Τούντορ που συνεχίζει να πειραματίζεται ακόμα και τώρα με διάφορους παίκτες.

Το μόνο που δεν πρόκειται να πειράξει είναι το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί ο Δικέφαλος στη Ν. Σμύρνη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βελλίδης. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα είναι οι Μυστακίδης, Κόστα, Τζαβέλλας και Κοροβέσης. Αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Τσίμιροτ. Στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Ροντρίγκες και Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα