Στο αεροπλάνο για... Παναιτωλικό ο Φερέιρα!

Μιχάλης Τσαμπάς
Στο αεροπλάνο για... Παναιτωλικό ο Φερέιρα!

bet365

Παίκτης του Παναιτωλικού θα πρέπει να θεωρείται ο Οσμάρ Φερέιρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr πλέον ο Αργεντίνος άσος βρίσκεται στην πτήση με προορισμό την Αθήνα και το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται στο Αγρίνιο!

Όπως το συνηθίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου κινήθηκαν για άλλη μια φορά... αστραπιαία και με απόλυτη μυστικότητα για να κλείσουν την σημαντική μεταγραφή, ενός παίκτη με βαρύ βιογραφικό. Με δεδομένο ότι ο Φερέιρα κάνει ένα τόσο μεγάλο και πολύωρο ταξίδι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Παναιτωλικό.

Έτσι αν όλα πάνε καλά ο «Μalevo» θα είναι στο Emileon το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μάλιστα θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαντζουράκη, αν και παρά την αγωνιστική του απραξία ο 32χρονος Αργεντίνος τον τελευταίο μήνα έκανες προπονήσεις με την Ρίβερ για να είναι σε καλή κατάσταση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι Αγρινιώτες θα παλέψουν... ως το 90' για μια ακόμη μεταγραφή, ειδικά αν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα